آموزش طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه با گوشت چر خ کرده در منزل
- شنبه, ۳ مهر ۱۳۹۵، ۰۳:۴۵ ب.ظ
- ۰ نظر
آموزش طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه با گوشت چر خ کرده در منزل
آموزش آشپزی و دستور پخت همبرگر خانگی و ذغالی خوشمزه
مواد لازم همبرگر
گوشت چرخ کرده :•: 100 گرم
پنیر پیتزا :•: به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ :•: دو عدد
پیاز :•: یک عدد
نمک :•: به میزان لازم
فلفل :•: به میزان لازم
پودر گردو :•: در صورت تمایل
روغن :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت همبرگر خانگی و ذغالی خوشمزه
طرز تهیه همبرگر
برای گوشت بهتر است از گوشت چرخ کرده گوسفند و یا مخلوط گوشت گوسفند و گاو استفاده شود. پیاز را سرخ میکنیم و بعد به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده به خوبی ماساژ میدهیم و بعد نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم .
روی تخته پودر نان می پاشیم ، گلوله هایی به اندازه نارنگی از مواد را برداشته ، بروی تخته گرد کرده و نازک می کنیم ، سپس در تابه چدنی سرخ میکنیم . بعد از این که همبرگر ها آماده شدند ، بر روی آنها مقداری پنیر پیتزا ریخته و آن را برای مدت زمان چند دقیقه درون فر میگذاریم تا پنیر باز شود .
برای ساندویچ همبرگر میتوانید بنا به میل خود از هرگونه مخلفات مانند سبزی های معطر از جمله کاهو ، جعفری ، پیاز ، انواع سس مانند کچاپ و مایونز ، خیارشور و گوجه فرنگی استفاده نمایید.
آموزش طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه با گوشت چر خ کرده در منزل
- ۹۵/۰۷/۰۳