وبسایت تفریحی وسطی

آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم برگ پیچ مجلسی و خوشمزه تبریزی

آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم برگ پیچ مجلسی و خوشمزه تبریزی

دلمه کلم,طرز تهیه دلمه کلم,دستور پخت دلمه کلم,دلمه کلم برگ,دلمه کلم سفید

آموزش آشپزی و دستور پخت دلمه کلم پیچ خوشمزه و بسیار مجلسی

مواد لازم دلمه کلم برگ

پیاز :•: ۴ عدد

آلو :•: ۱۵ عدد

برنج :•: 2 پیمانه

شکر :•: ½ پیمانه

کلم برگ :•: یک عدد

سبزی دلمه :•: ۵۰۰ گرم

روغن مایع :•: ۱۹۰ میلی لیتر

گوشت چرخ کرده :•: ۵۰۰ گرم

زعفران :•: ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو :•: ۳ قاشق سوپخوری

دارچین :•: ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی :•: ۴ قاشق سوپخوری

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

دلمه کلم برگ با رب انار,دلمه کلم قرمز,دلمه کلم برگ تبریز,دلمه کلم برگ مجلسی,dolmeh kalam

آموزش آشپزی و دستور پخت دلمه کلم برگ سفید خوشمزه و بسیار مجلسی

طرز تهیه دلمه کلم برگ

پیاز را به شکل دلخواه خرد و پیاز داغ تهیه کنید. نیمی از آن را کنار بگذارید و گوشت چرخ کرده را به بقیه پیاز سرخ شده اضافه کنید، هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود.نیمی از رب گوجه فرنگی و نیمی از زعفران ، شکر ، آبلیمو ، دارچین و کمی نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

دو پیمانه آب روی آن بریزید، حرارت را ملایم کنید تا آب آن تبخیر شود. در ظرفی مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج را به آن اضافه کنید. چند جوش که زد در آبکش بریزید، سبزی دلمه را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید، با کمی روغن تفت دهید و همراه برنج به مواد بالا اضافه کنید.

 کلم برگ درسته را در آب جوش قرارداده، ۱۰ دقیقه جوشانده از آب جوش بیرون بیاورید و برگ های آن را جدا کنید. دوباره در آب جوش قرار داده، یکی دو جوش که زد، در آبکش بریزید، مایه دلمه را گوشه ای از برگ کلم قرار دهید و آن را بپیچانید. دقت کنید که دلمه ها مرتب و منظم پیچیده شود و همه یک اندازه باشد.

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه بادمجان,دستور پخت دلمه بادمجان,دلمه بادمجان ترکی,دلمه بادمجان تبریزی

دلمه کلم تبریز,دلمه کلم پیچ,دلمه کلم قالبی,دلمه کلم طرز تهیه,ngli ;gl fv

دلمه کلم پیچ

ته ظرف مورد نظر 1/4 پیمانه از روغن باقی مانده را بریزید و ته ظرف را از برگ کلم بپوشانید. روی برگ ها، دلمه های آماده را کنار هم قرار دهید و مابین آن ها آلو را که از دو ساعت قبل در آب خیسانده اید، قرار دهید.

در آخر مابقی روغن را در ظرفی بریزید، روی حرارت قرار دهید تا روغن ذوب شود. بقیه رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. دو پیمانه آب اضافه کنید و روی دلمه ها بریزید. آب دلمه باید کم باشد و به دفعات روی دلمه ریخته شود. در اواخر پخت بقیه شکر، آبلیمو، زعفران و دارچین را به دلمه اضافه کنید.

اگر چاشنی دلمه را زود اضافه کنید، دلمه کلم سفت می شود. چاشنی دلمه بستگی به ذائقه شما دارد. می توانید شکر آن را بیشتر یا کمتر کنید و یا به جای شکر و آبلیمو از شیره انگور و سرکه استفاده کنید و یا مطابق ذائقه خود می توانید فقط از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

سبزی دلمه کلم شامل تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و ترخان می باشد.

سبزی دلمه,سبزی دلمه چیست,سبزی دلمه کلم,سبزی دلمه بادمجان,سبزی دلمه برگ مو

آموزش کامل طرز تهیه دلمه کلم برگ پیچ مجلسی و خوشمزه تبریزی

  • محمد حسینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی