آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند
- پنجشنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۰۵:۱۳ ق.ظ
- ۰ نظر
آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم کباب چنجه
پیاز :•: 2 عدد
لیمو :•: 3 عدد
ماست :•: 250 گرم
نمک و فلفل سیاه :•: به اندازه کافی
روغن زیتون :•: 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای :•: به اندازه کافی
گوشت ران یا فیله گوسفند :•: یک کیلو گرم
دنبه گوسفند :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه کباب چنجه
نکته مهم در تهیه کباب چنجه اندازه برش های گوشت است ، ابتدا گوشت را با دقت به قطعات دو سانتی متری برش می زنیم. این کار باعث می شود که کباب چنجه یکسان و همزمان کباب شود. بعد از قطعه قطعه
و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم .
بعد از رنده شدن پیاز آبش را کامل می گیریم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس ماست را داخل ظرف می ریزیم. آب لیموها را می گیریم و به ظرف اضافه می کنیم. سپس نمک ، فلفل و روغن زیتون را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم.
حالا قطعات گوشت را در مواد می خوابانیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت طعم دار و نرم شود حداقل 12 ساعت گوشت باید در یخچال قرار داشته باشد.
بعد از خارج کردن گوشت ها از یخچال و آماده کردن برای سیخ کردن ، با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند ، سپس سروع به سیخ کردن گوشت ها می کنیم . بعد از سیخ کردن هر تکه گوشت مقدار کمی دنبه سیخ می کنیم تا از سوختن کباب چنجه جلوگیری کند.
اگر می خواهید کباب چنجه خوش طعم تری داشته باشید می توانید بین گوشت ها فلفل هم سیخ کنید. اگر می خواهید کباب چنجه خشک نشود ، باید حرارت ذغال ها بسیار ملایم باشد. چون گوشت بخوبی در مواد خوابیده است نیاز به کباب کردن طولانی ندارد.
می توانید در کنار کباب چنجه مثل کباب کوبیده و جوجه کباب چند سیخ گوجه کبابی هم آماده نمایید و با برنج سرو کنید. برای تزیین کباب می توانید از پیاز حلقه شده و گوجه و فلفل کبابی استفاده نمایید. هر چه دمبه بین کباب چنجه بیشتر باشد کباب چرب تر و نرم تر خواهد شد.