وبسایت تفریحی وسطی

دستور طرز تهیه خورش قیمه نجفی عراقی خوشمزه و مجلسی

دستور طرز تهیه خورش قیمه نجفی عراقی خوشمزه و مجلسی

قیمه نجفی,طرز تهیه خورش قیمه نجفی,دستور پخت قیمه نجفی

آموزش آشپزی و دستور پخت قیمه نجفی

مواد لازم خورشت قیمه نجفی

گوشت گوسفندی بدون استخوان :•: 250 گرم

نخود :•: 150 گرم

پیاز متوسط :•: 1 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 3 قاشق غذاخوری

زعفران آب زده :•: 5 قاشق غذاخوری

کره :•: 50 گرم

دارچین :•: به میزان لازم

زردچوبه :•: به میزان لازم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

خورشت بادمجان,طرز تهیه خورش بادمجان,دستور پخت خورش بادمجان

قیمه نجفی,طرز تهیه خورش قیمه نجفی,دستور پخت قیمه نجفی

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل و کمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید. نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده. خورش قیمه را می توان با برنج سفید سرو کرد.

خورش قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , قورمه سبزی خوشمزه

قیمه نجفی,طرز تهیه خورشت قیمه نجفی,دستور پخت قیمه نجفی

نکاتی برای تهیه خورشت قیمه نجفی

این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود. می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

خورش قیمه,طرز تهیه خورشت قیمه,دستور پخت خورش قیمه

دستور طرز تهیه خورش قیمه نجفی عراقی خوشمزه و مجلسی

  • محمد حسینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی